;

 

 

 

Els Bleijenberg

 

Sinds 2000 houdt Els zich bezig met het maken van dierfiguren, ze is autodidact. Haar kennis vult zij aan met cursussen en workshops op het gebied van keramiek, glas en cultuur.

 

Al haar werk is handgevormd en figuratief. Inspiratie ontleent ze aan de natuur en haar rijke fantasie. Elk dier krijgt bij Els een speelse vormgeving. Karakter en expressie worden erdoor benadrukt.

Met kleur, structuur en lijnenspel geeft ze haar creaties een (menselijk) beeld van humor en vertedering mee. Kortom, keramiek met een glimlach. Elk werkstuk is uniek en krijgt een eigen, bijpassende naam.

 

Haar werk is regelmatig op kunst & keramiekmarkten te vinden.

Zo heeft zij o.a. meegedaan aan de keramiekmarkten te Dwingeloo en

Maaseik (B) en de kunstmarkten in Ootmarsum, Wijk bij Duurstede en De Bilt

en aan de kunstroute van Vaals en haar woonplaats Spijkenisse .

 

Ook Tevens is haar werk, permanent in Galeries of tijdens een groepstentoonstelling te bewonderen,  zoals Galerie Hofman in Spijkenisse, Blanche Art Productions in Hellevoetsluis, Het Cleijne Verschil inAmsterdam,

Zin in kunst in Deventer, Galerie Zuid in Harskamp en Galery Zozimusn Ierland.

 

Haar werk is te vinden in particuliere collecties in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oekraïne en de Verenigde Staten van Amerika.

 

Els werkt zowel autonoom als in opdracht.

 

 

 

 
 
 
   Klik
-><-
  Galerie
 
 
 
   Klik
-><-
  Retour
 

 

 

ART-MML Exclusive © 2008-2013Disclaimer: overname van artikelen en afbeeldingen alleen na schriftelijke toestemming van ART-MML Exclusive