Helene Tabben      

 

Helene Tabben, moeder van 3 kinderen is een actieve en sociaal bewuste vrouw, heeft na haar opleiding voor Creatieve handvaardigheid en opleiding tot docente tekenen, veelvuldig gewerkt (als docente) voor instellingen.  

 

Naast activiteitenbegeleidster gaf zij handvaardigheidslessen, teken- en schilderlessen aan kinderen en volwassen in haar eigen atelier ‘Complimentair’.

Helene heeft veel gewerkt veel met kinderen en (jong) volwassenen met gedragsproblemen. Zij konden zich goed uiten in de teken- en schilderlessen. 

 

Vanaf 1989 organiseerde Helene ieder jaar een kunstweek en zette zij zich in voor decorbouw en schilderingen tbv musicals.  Daarnaast gaf zij workshops muurschilderen.

 

1x per jaar organiseerde zij in de Theaternacht en 1x per maand het theatercafé in Naaldwijk.  Vanaf die periode tot heden verzorgt Helene ook het decorschilderwerk voor Toneelvereniging St. Jan Baptist.

 

In 2008 ging Helene met haar gezin in Frankrijk wonen. Zij gaf daar workshops, ondermeer Graffiti en teken- en schilderlessen, zowel aan volwassenen als aan kinderen.

 

Helene is tijdelijk teruggekeerd naar Nederland.

 

 

 

 

 
 
   
 
 
 
 
 
    Klik 
-><-
   Galerie

 

ART-MML Exclusive © 2008-2013Disclaimer: overname van artikelen en afbeeldingen alleen na schriftelijke toestemming van ART-MML Exclusive